Miten tullaan
USKOON

Miksi ja miten tulla uskoon?

Olemme luoneet tämän sivuston sinua varten, joka haluat tietää lisää Jumalasta ja hänen tahdostaan sinua kohtaan. Olemme itse kokeneet mitä uskoontulo on, ja kuinka Jumalan kohtaaminen on muuttanut elämämme. Haluamme rohkaista sinua ottamaan selvää, mitä Jumala haluaa tehdä elämässäsi.

Raamatussa kerrotaan, että Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen. Johanneksen evankeliumi 3:16-17.

Jeesus sovitti syntimme kuolemalla Golgatan ristillä meidän puolestamme, jotta voisimme elää Jumalan yhteydessä ja kuoltuamme päästä hänen luokseen taivaaseen.

Täältä löydät Askeleet Jumalan luokse -toiminnon, joka auttaa sinua rukoilemaan pelastusrukouksen, jossa pyydät syntejäsi anteeksi ja Jumalaa tulemaan osaksi elämääsi – tämä on uskoontulo.

1. Miksi edes tarvitsemme Pelastajaa?

Jokainen meistä on elämänsä aikana tehnyt jotakin "pahaa" (sen ei aina tarvitse olla jotakin suurta). Oletko koskaan valehdellut (mukaan lukien valkoiset valheet), varastanut tai ajatuksissa himoinnut toisen omaisuutta jne.? Esimerkkejä löytyy lukematon määrä. Emme koskaan pysty maksamaan sitä velkaa, joka pahoista teoistamme, eli synneistämme, on meille kasaantunut. Miten sitten voi päästä eroon ja saada kaikki synnit anteeksi, jotta omatunto saa puhdistua, ja uusi elämä alkaa?

Raamattu sanoo, että kaikki olemme syntiä tehneet, ja siksi me kaikki tarvitsemme Jumalan armoa ja anteeksiantoa. Jumalan armoa ja anteeksiantoa, joutuisimme kärsimään ikuisessa rangaistuksessa, kadotuksessa, syntiemme tähden.