Onko sisimmässäsi halu ottaa Jeesus vastaan elämääsi, muttet olet ihan varma, kuinka se tapahtuu?

Image

Uskoontulo

 

Miksi edes tarvitsemme Pelastajaa? 

Jokainen meistä on elämänsä aikana tehnyt jotakin "pahaa" (sen ei aina tarvitse olla jotakin suurta. Oletko koskaan valehdellut -myös valkoiset valheet-, varastanut, ajatuksissa himoinnut toisen omaisuutta..? Esimerkkejä löytyy lukematon määrä). Emme koskaan pystyisi maksamaan sitä velkaa, joka pahoista teoista, eli synneistä, on meille kasaantunut. Miten sitten voi päästä eroon ja saada kaikki synnit anteeksi, jotta omatunto saa puhdistua, ja uusi elämä alkaa?

Raamattu sanoo, että kaikki olemme syntiä tehneet, ja siis kaikki tarvitsemme Jumalan armoa ja anteeksiantoa, jotta emme joutuisi kärsimään ikuisessa rangaistuksessa, kadotuksessa, syntiemme tähden. 

 

Vastaus on Jeesuksessa Kristuksessa

Jeesus maksoi meidän syntivelkamme, sen velan joka oikeasti sinun ja minun olisi pitänyt maksaa, mutta emme olisi koskaan siihen kyenneet. Jotta voi vastaanottaa Jumalan lupaaman anteeksiannon ja rakkauden, on henkilökohtaisesti pyydettävä Jeesusta elämäänsä. Jeesuksen vastaanottaminen merkitsee, että uskot Jeesuksen olevan se, joka Hän sanoo olevansa, eli Jumalan Poika, sinun Pelastajasi. Se merkitsee myös sitä, että pyydät Häntä hallitsemaan elämääsi ja tekemään sinusta uuden luomuksen (ks. Evankeliumi Johanneksen mukaan 3:1–8). Jeesus ei vain kuollut meidän syntiemme tähden. Hän myös nousi kuolleista (ks. Paavalin 1. kirje korinttilaisille 15:3–6). Hänellä on oikeus luvata iankaikkinen elämä, sillä Hän on ainoa tie Jumalan yhteyteen. Hän haluaa johdattaa sinua elämän taipaleella, ja siunata sinua jo täällä maan päällä ollessasi. Jumalalla on suunnitelma juuri sinun elämääsi varten, ja Hänen suunnitelmansa Hänen lapsiaan varten on hyvä (Jer. 29:11)! Haluaisitko sinä olla osa Jumalan perhettä, Taivaallisen Isän lapsi?

Jos et enää jaksa kulkea yksin oman elämäsi herrana, tai elämä on käynyt liian raskaaksi, tai olet tullut siihen pisteeseen, että tarvitset vapautta synnin kahleista, Jeesus odottaa juuri sinua, avosylin. Rakas ystävä, Hän pystyy auttamaan, vapauttamaan, parantamaan, ohjaamaan oikealle polulle. Häneltä tulee todellinen ilo ja rauha sydämeen, Hänen kauttaan Jumala osoittaa sinulle suurta rakkauttaan. Tiesitkö, että maailmankaikkeuden Luoja, Pyhä Jumala, rakastaa juuri sinua, ja on kiinnostunut siitä, mitä käyt läpi?

 

Näin voit vastaanottaa Hänet elämääsi

Kun ymmärrät, että tarvitset Hänen rakkauttaan, anteeksiantoaan, vapautusta elämässäsi, ja sydämeesi alkaa muodostua halu vastaanottaa Jeesus elämääsi, voit edetä vaikkapa seuraavin askelin:

Rukous (Voit tehdä tästä oman rukouksesi)

”Jumala. Tiedän, että olen poikennut tahdostasi ja tarvitsen anteeksiantamustasi. Uskon, että annoit Jeesuksen kuolemaan puolestani. Tahdon kääntyä pois synneistäni. Kutsun nyt Sinut sydämeeni ja elämääni. Luotan ja uskon Sinuun ja tahdon ottaa Sinut vastaan Herrana ja Vapahtajana.
Jeesuksen nimessä, aamen.”


Raamattu sanoo: ”Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva”. (Paavalin kirje roomalaisille 10:9)

 

Taival Jeesuksen kanssa alkaa

Tässä on uuden elämän alku, wau! Jotta voisit syventää yhteyttäsi Jeesukseen ja oppia tuntemaan Häntä paremmin, voit tehdä näin:
- Lue Raamattua, aloita Uudesta testamentista, Johanneksen evankeliumista. anna Jumalan puhua sydämellesi sen kautta. Lue raamattua rukoillen, että Pyhä Henki avaa sen sanomaa ja tekstiä sinulle. Raamattu on elävä sana, se todella toimii, voit luottaa siihen täysin!
- Keskustele Jumalan kanssa rukouksessa. Et tarvitse mitään valmista kaavaa, Jumalaa kiinnostaa se, että olet aito Hänen edessään. Jos et ymmärrä jotakin, kerro se Hänelle. Voit puhua Jumalalle aivan kuin parhaimmalle ystävällesi. Hän vastaa, ja puhuu myös sinulle. Opit kuulemaan Hänen ääntään, kun vietät aikaa raamattua lukien ja rukouksessa.
- Ota yhteyttä yhteen tai useampaan uskovaiseen, joiden kanssa voit rukoilla ja jotka voivat tukea sinulla uudella uskontaipaleellasi. Älä jää yksin. Voit laittaa viestiä meille täällä Ruksalla vaikka heti tästä linkistä!
- Lue Raamatusta kasteen merkityksestä (esimerkiksi Markus 16:16, Apostolien teot 2:38, Kirje roomalaisille 6:1-6).
- Osallistu seurakunnan tilaisuuksiin, jotta voit kasvaa Jumala-suhteessasi yhdessä muiden uskovien kanssa. Yhteinen usko rakentaa ja virkistää.
- Anna uuden elämän sisällön, rakkauden ja huolenpidon säteillä myös toisiin ihmisiin sanoissa ja teoissa. Huomaat, että haluat jakaa Jeesuksesta muillekin, niin hyvä Hän on!

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap