Tervetuloa Ruksalle, Uudenkaupungin helluntaiseurakuntaan

Image

RUKSAn palvelutiimit

Juniorit

Lapsi- ja nuorisotyöhön kuuluu mm. pyhäkoulu, naperojumikset, ILOTULITUS toiminta (Tanssiryhmä Tuike, Kipinäkerho, ja Rätinäryhmä), perhepäivät ja leirit.

unnamed 7

Musiikki
Rukous
Israeltyö
Evankelioiva ja tavoittava työ
Naistentyö
Lähetystyö
Kansainvälinen työ (English services)

Jos olet uusi kaupungissa tai etsit muuten vain hengellistä kotia, tervetuloa piipahtamaan Ruksalla milloin vain! Olemme kristillinen seurakunta, jonka toimintakeskus sijaitsee idyllisessä keltaisessa puutalokiinteistössä aivan Uudenkaupungin keskustassa. 

julkisivu kadulta

 

Ruksalla käy ihmisiä monesta eri ikäryhmästä ja muutamasta eri kansallisuudesta. Osa kävijöistä on asunut Uudessakaupungissa koko ikänsä, osa on paluumuuttajia, ja osa muualta Suomesta tulleita tai maahanmuuttajia. 

Iloitsemme uskostamme, ja haluamme elää sitä todeksi päivittäin. Rakkaus, ilo, luotettavuus, lämpö ja huolenpito ovat meille tärkeitä arvoja, Jumalan Sanan, Raamatun mukaisesti. 

Sunnuntai-jumalanpalvelusten ja keskiviikkoiltojen rukouskokousten lisäksi meillä on useita eri palvelutyömuotoja sekä myös englanninkielistä toimintaa. Jos sinua kiinnostaa jokin tietty työmuoto, tai haluaisit muuten vain kysyä jotain tai osallistua tilaisuuksiimme, otathan rohkeasti yhteyttä tästä, tai sitten alla olevalla lomakkeella. Löydät meidät myös facebookista!

 unnamed 2

Palvelemme SUURTA Jumalaa, jolle mikään ei ole mahdotonta (Mt. 19:26)! Lähetä meille rukouspyyntösi, kiitosaiheesi, tai ihan vain moikkaus :-)

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap