Matkalla kotiin

IMG 2848 1

Tämä sanomani on sinulle, kaidan tien kulkija, joka olet väsynyt ja turhautunut matkantekoon.

Hl 142, Vilho Rantanen

"Sun henkesi sateen alle, mun sieluni uupunut vie!Oi kirkasta huokaavalle ristin siunattu kaita tie!

Ei riitä, jos kerran sulta, sun kasteesi siunatun sain.Mä tarvitsen uutta tulta, uutta armoa matkallain.

Ei väsyä kesken matkaa tien kaitaisen kulkijat saa.On määränä siksi jatkaa, kunnes perille saavutaan."

Väsyttääkö matka? Tekeekö mielesi istahtaa tien sivuun katsellen, kuinka muut jatkavat matkaa? Sivusta on niin helppo tarkkailla toisia ja toisten vaellusta. Onnistuvatko he sinua paremmin, onko heillä paremmat varusteet tai matkaeväät? 

Et kuitenkaan halua lähteä pois tältä tieltä, jolle jo vuosia sitten olet lähtenyt. Paljon on takana vaellusta, kilvoittelua säässä kuin säässä. Mutta nyt väsyttää, matkanteko ei enää suju, on turhauttavaa, masentavaakin katsella samoja kuivia maisemia.

Päivästä toiseen olet jatkanut matkaasi vaivoista ja vastuksista huolimatta. Nyt tekee mieli vetäytyä sivuun. Kuivuus, jano, muuttumaton maisema turhauttaa. Tätäkö tämä on, et jaksa enää innostua kuten ennen. Tästä ei tule valmista, mikään ei muutu. Miksi siis nähdä vaivaa ja jatkaa matkaa?

Haluan kertoa sinulle, mitä näen:

Jeesus seisoo vierelläsi, ojentaa kätensä ja sanoo: “Lapseni, kulje minun kanssani.” Hänen läsnäolostaan saat uutta voimaa. Älä luovuta ja jättäydy sivuun. Tartu Hänen käteensä. Ota askeleet tänäänkin, Hänen kanssaan, Hänen avullaan. Et tiedä, mitä seuraavan mutkan takana on, mutta Hänen kanssaan kulkiessasi päämäärä on kirkas.

“Taas askel eespäin uskon tiellä käy, taas askel eespäin uskon tiellä käy. Käy eespäin siskoin, käy eespäin veljein! Taivaass` sua oottavi kruunu voittajain. “

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap