Uskon asia

 taivas

Tuttu pienoisevankeliumi kertoo: "Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen. Sitä, joka uskoo häneen, ei tuomita, mutta se, joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei uskonut Jumalan ainoaan Poikaan."

Yksinkertaista ja totta!

Jumala on. Jumala on rakastanut ja rakastaa luomaansa maailmaa, luomaansa ihmistä. Jumala antoi ainoan poikansa syntyä tähän  ihmisten maailmaan ihmisenä. Jumalan tarkoitus ei ollut, eikä ole, tuomita, vaan pelastaa. Edelleenkin, ei vain silloin, kun Jeesus eli ihmisenä ihmisten keskellä. Jeesus on tänään yhtä totta kuin silloin.

Me emme silmillämme nyt voi nähdä häntä, mutta  Hänen henkensä vaikuttaa voimallisesti meidän maailmassamme, meidän keskellämme. Pyhä henki  on se sama väkevä voima, joka nosti Jeesuksen kuolleista ja asetti hänet istumaan Isän oikealle puolelle taivaassa.

Näkymättömät ovat todellisia.

Jeesuksen nimessä, uskomalla häneen, saamme tänäänkin katsella ihmeitä, sitä mitä Jumala vaikuttaa meidän ajassamme, meidän elämässämme.

Tuntuuko tämä sinusta oudolta ja vieraalta.

Ota Raamattu käteesi ja ala lukea sitä, aloita  vaikkapa evankeliumeista, Matteus, Markus, Luukas, Johannes. Tai jos aloitat lukemalla Apostolien tekoja, voit todeta, kuinka usko Jeesukseen vaikutti ihmisten elämässä ja heidän kauttaan, vaikka Jeesus ei enää ollut ihmisenä heidän keskellään Heilläkin oli vain usko Jeesukseen ja siihen, mitä Jumala lupaa jokaiselle, joka uskoo.

Kerro sitten omin sanoin oma rukouksesi elävälle Jumalalle. Hän kuulee sinun puheesi ja myös vastaa. Se todella toimii, koska Jumala, Jeesus, Pyhä Henki on tänään yhtä totta kuin Raamatun päivinä. Apostolien teot jatkuu edelleen.

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap