Lapset & nuoret

Kannustamme ja varustamme nuorisoa kasvamaan Herrassa!
Image

Juniorien oma kalenteri

VK 09

Raamattuhetki kouluikäisille
su 01.03. 11:30 - 12:30
Luetaan yhdessä Raamattua

VK 11

Lautapeli-ilta (kouluikäiset)
la 14.03. 17:00 - 20:00

VK 12

K-10
pe 20.03. 17:00 - 20:00

VK 13

Pienten pyhis (3-6.v)
su 29.03. 17:00 - 18:00

VK 15

Leffailta kaikille lapsille
la 11.04. 17:00 - 19:30
Image

Lapset ja nuoret ovat tärkeässä asemassa seurakunnassamme, ja tiedostamme, että Herra tekee seuraavan sukupolven keskuudessa jotain todella merkittävää! Meillä on lapsille ja nuorille monenlaista ohjelmaa ja aktiviteettia: Pyhäkoulusta (päivämäärät julkaistaan kalenterissa) peli-iltoihin, ja perhepäivistä kesäleireihin. Joskus pidämme tavallisen sunnuntai aamujumalanpalveluksen sijaan Naperojumiksen, joka on RUKSAn oma  jumalanpalvelus erityisesti lapsille (myös aikuisten läsnäolo on erittäin tervetullutta!). Naperujumiksissa lapset ja nuoret pääsevät syventymään Raamatun sanomaan näytelmien, musiikin ja laulujen, taiteen, tanssin, ja leikkien kautta. Ruksalla on myös alle 3-vuotiaille suunnattu leikkinurkkaus, joka on käytettävissä aina tarpeen vaatiessa. 

PYHÄKOULU on jaettu kahteen ryhmään, 3-6-vuotiaat sekä 7-12-vuotiaat. Kun pyhäkoulua ei ole, lapset ovat enemmän kuin tervetulleita aikuisten mukana jumalanpalvelukseen. Juniorien oman kalenterin löydät tältä sivulta :-)

 

Aina on aihetta ILOTULITUKSELLE!

 

ILOTULITUS

on osa yhteiskristillistä, valtakunnallista ja kansainvälistä King’s Kids -toimintaa (www.kingskids.fi). Yhteistoiminta pyrkii sukupolvien, seurakuntien ja kansojen yhteyden rakentamiseen. ”Tunne Jumala ja tee Jumala tunnetuksi” -periaatteen mukaisesti lapsia ja nuoria rohkaistaan käyttämään lahjojaan ja kasvamaan vastuulliseen yhteistyöhön. Kaikki ILOTULITUKSEN toiminnat on tarkoitettu sekä tytöille että pojille.

Kipinäkerhossa

liikunta sytyttää! Liikuntasalivuorot kouluikäisille Hakametsän
koulun salissa noin joka toinen sunnuntai klo 16 - 17, osoitteessa Tammitie 8, Uusikaupunki. Tervetuloa mukaan! Näet pelipäivämäärät Juniorien omasta kalenterista tällä sivulla.
Lisäksi Kipinäkerhossa voi syntyä into kädentaitojen kehittämiseen käsityöpajan merkeissä.

Rätinäryhmässä

harrastetaan erätoimintaa, 

ja tehdään luontoretkiä vaikkapa  laavulle.


Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Eeva Adigwe, Lapsi- ja nuorisotyön yhteyshenkilö

adigweeeva@gmail.com, 040 939 1857

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap