Uki rukoilee ilta 22.4. klo 18

toteutetaan JITSI videokonferenssiohjelmalla. 

Tässä ohjeet miten pääset mukaan seuraamaan Uki rukoilee iltaamme.

Ilta on siis suora lähetys ja siitä ei jää tallennetta. Iltaan voi tulla mukaan myös klo 18 jälkeen, mutta koska ilta on suora lähetys, niin kannattaa tulla heti alusta mukaan.Tämä ilta on pilotti- eli kokeilukerta, joten saatamme törmätä teknisiin ongelmiin. Rukoillaan, että kaikki sujuisi ja saisimme illan vietyä läpi mahdollisimman hyvin. 

Ukirukoilee2MITEN MUKAAN?

Tietokoneella ei tarvitse muuta kuin varmistaa, että koneesi webkamera ja mikrofoni toimivat. Avaa keskiviikkona nettiselaimestasi osoite lahdeseurakunta.net/live. Sieltä alimpana löytyy kuvalinkki, jota klikkaamalla pääset suoraan mukaan (myös kuvaa voi klikata). Linkki avautuu keskiviikkona n. klo 17:55. 

Mobiililaitteelle pitää etukäteen ladata Jitsi niminen videokonferenssi-mobiiliohjelma (ilmainen). Keskiviikkona menet mobiililaitteesi nettiselaimella (samoin kuin tietokoneella) osoitteeseen lahdeseurakunta.net/live ja klikkaat sieltä Uki rukoilee illan linkkiä kuten yllä. Linkki avaa lataamasi jitsi videkonferenssi-mobiiliohjelman ja pääset mukaan interaktiiviseen iltaamme.

Lataa Jitsi sovellus puhelimeesi oheisten linkkien kautta:

Jos et pääse ja/tai teknisten syiden takia halua tulla mukaan iltaamme, niin voit lähettää rukous- ja kiitosaiheita:

  • whatsapp 0407066059 (klikkaa nroa)
  • tekstiviesti: 0407066059 
  • sähköposti:
  • yhteydenottolomake (myös nimettömästi): klikkaamalla tästä