RINNALLAKULKIJAT KASVURYHMÄN KOKOONTUMISET LOPPUKEVÄÄSTÄ 2019


Rinnallakulkijat kasvuryhmän 14 ensimmäistä osallistujaa opiskelivat syyskuusta joulukuuhun 2018 lähdemateriaalina John Burken kirja – Mutaa ja mestariteos, osan I asiat Mirjam Valopaasin vetämässä kasvuryhmässä. Käsittelimme kirjan teemoja luottamuksellisessa vuorovaikutuksessa, teimme kotitehtäviä ja käytännön harjoituksia.
Tammikuussa 2019 käynnistettiin 9 henkilön kanssa toinen kasvuryhmä, joka kävi läpi samat kirjan osa I:n asiat. Nyt huhtikuusta kesäkuuhun jatkamme yhdistäen nämä ryhmät ja otamme haltuun John Burken kirjan osan 2., joka haastaa meitä ottamaan oppimamme asiat mukaan seurakunnan toimintaan. Tätä varten tutustumme mm. seuraavanlaisiin aiheisiin: Miten kehitetään uudenlaista suhdevoimaa, palvellaan lähimmäisiä Jeesuksen asenteella, luodaan ”Tule sellaisena kuin olet” –oppimisympäristöjä ja autetaan toisiamme kasvamaan hengellisesti.


Kevään ryhmäiltoihin kutsumme mukaan myös teitä uudet ystävämme, joita viime aikoina olemme iloksemme saaneet tilaisuuksiimme. Monet teistä olette muualta muuttaneita, tai vielä suomen kieltä ja kulttuuria opettelevia, joko uskossa nuoria tai vanhempia, mutta meille vielä hieman vieraita veljiä ja sisaria. Samalla kun tutustumme toisiimme, te voisitte pohdintojamme kuunneltuanne kertoa meille suoraan tarpeistanne ja odotuksistanne. Tämä olisi tärkeää tietoa, kun suunnittelemme syksyn 2019 toimintaa. Suomen kielen ymmärtämisessä saatte apua englanninkieltä taitavilta osallistujilta.
Jokainen ryhmäilta sisältää keskustelujen lisäksi rukousta ja yhteisen iltapalan nauttimista.

RYHMÄ I JA II YHDESSÄ - LOPPUKEVÄÄN OHJELMA JA AIKATAULU:
tiistai 16.4. klo 18 – 20 Ruksan kahvio  luku10
maanantai 29.4. klo 18 – 20 Ruksan kahvio  luvut 11 ja 12
maanantai 13.5. klo 18 – 20 Ruksan kahvio  luvut13 ja 14
maanantai 27.5. klo 18 – 20 Ruksan kahvio luku15
tiistai 11.6. klo 18 – 20 Ruksan kahvio yhteenveto ja päätösjuhla

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap