NÄE ITSESI JA TOISET JEESUKSEN SILMIN

II Rinnalla kulkijat kasvuryhmä käynnistyy tammikuussa 2019

Tule mukaan oppimaan ja oivaltamaan!

 • Olet tervetullut mukaan, jos olet motivoitunut oppimaan yhdessä muiden kanssa, miten näkisit entistä paremmin itsesi ja muut Jeesuksen silmin.

 • Olet innostunut kokeilemaan John Burken kirjan – Mutaa ja mestariteos löytöjä ja asenteita omalla kasvupolullasi. Kirja koostuu kahdesta osasta. Osa 1 käsittelee aihetta yksilön kannalta ja osa 2 seurakunnan toiminnan näkökulmasta.

 • Syyskuussa 2018 aloitti 1. ryhmä kasvupolun, jossa on ollut mukana 13 ryhmäläistä. Heidän kanssaan olemme käyneet läpi kirjan osan 1, joka koostuu yhdeksästä luvusta. Aikaa näiden käsittelyyn olemme käyttäneet 8 ryhmäiltaa.

 • Kevään ryhmä käynnistyy ma 7.1. ruksan kahviossa klo 18 – 20.
  Jos osallistujien ja seurakunnan toimintaan sopii, olisivat muut kokoontumisillat joka toinen maanantai seuraavasti: 21.1., 4.2., 18.2., 4.3. 18.3. ja 1.4.

 • Syksyn 2018 ryhmäkokemusten perusteella vanhimmiston kanssa on päätetty, että seuraava ryhmä kävisi Mutaa ja mestariteos kirjan osan 1 läpi kuudessa ryhmäillassa. Näin tammikuussa 2019 aloittava uusi ryhmä olisi pääsiäisen tienoilla oppimisessaan samassa kohtaa, kuin jouluna 2018 kasvupolun päättänyt syksyn ryhmä.

 • Sen jälkeen on suunnitelmissa yhdistää nämä ryhmät ja käydä heidän kaikkien kanssa läpi Mutaa ja mestariteos kirjan osa 2, jossa pohditaan yksilökohtaisten uusien asenteiden ja toimintatapojen istutusta seurakunnan työmuotoihin. Tämän isomman ryhmän kokoontumisajankohdat päätetään myöhemmin.

 • Voit hankkia itsellesi Mutaa ja mestariteos kirjan 16.12. päivätilaisuudessa tai sen jälkeen allekirjoittaneelta hintaan 15€.
  Ryhmän vetäjänä toimii Mirjam Valopaasi. Ryhmää koskevat tiedustelut puh. 050-3012944 tai e-mail:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rinnallakulkijat

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap