Rinnallakulkijat- kasvupolku

NÄE ITSESI JA TOISET JEESUKSEN SILMIN

Milloin?

 • Rinnalla kulkijat ilta to 17.5. ruksan kahviossa klo 18 – 20
 • Rinnalla kulkijat ilta to 7.6. ruksan kahviossa klo 18 – 20
 • Polku jatkuu syksyllä 2018

Kenelle?

 • Olet tervetullut mukaan, kun –
  • Olet kiinnostunut oppimaan enemmän Jeesuksen mielenlaadusta lähimmäisten kohtaamisessa
  • Olet innokas opettelemaan näitä asioita yhdessä keskustellen, rukoillen ja harjoitellen.
  • Haluat tutkia yhdessä  Mutaa ja mestariteos -kirjan sanomaa soveltaen sitä omiin asenteisiisi ja toinen toistemme kohtaamiseen.

Muuta?

 • Voit hankkia Mutaa ja mestariteos kirjan itsellesi – tilauslista kiertää 29.4. ja 6.5. tilaisuuksissa. Muutoin listaa voi täyttää kirjamyynnissä. Hinta noin 20 €. Kirjan voi hankkia, vaikka ei lähtisikään mukaan kasvupolulle.
 • Kesällä tutustumme rukoillen ja pohtien kirjan sisältöön. Lainaamme sitä muille, jos kaikki halukkaat eivät pysty sitä omakseen hankkimaan.
 • Suunnitteluryhmä laatii kevään kokemusten ja palautteen perusteella Rinnalla kulkijat- kasvupolun syksyn ohjelman.

Mistä kirja kertoo?

 • Mutaa ja mestariteosKirjassa tutkitaan Jeesuksen kohtaamisia epätäydellisten ihmisten kanssa ja kerrotaan innostavia tositarinoita tavallisista kristityistä, joilla on Kristuksen kaltainen vaikutus.
 • Se, että syntiset riensivät karkuun uskontoa, mutta silti kiiruhtivat Jeesuksen luo, johtuu hänen sydämensä asenteesta ihmisiä kohtaan.
 • He vaistosivat, että Jeesus oli heidän puolellaan eikä heitä vastaan. Toisin kuin fariseukset, jotka näkivät vain synnin mudan, Jeesus näki mudan alta mestariteoksen - niin arvokkaan, että oli valmis antamaan henkensä tehdäkseen tahriintuneista ihmisistä jälleen taideteoksia, jollaisiksi oli heidät luonut.
 • John Burken oivallukset rohkaisevat lukijaa erottamaan jokaisessa ihmisessä mudan alta mestariteoksen. Kirja osoittaa, miten saamme sydämemme myötäilemään Jumalan sydämen asennetta ja tekomme vastaamaan Jeesuksen kanssakäymistä ihmisten kanssa. Silloin voimme välittää Jumalan rakkautta kärsivälle, rikkinäiselle maailmalle.

John Burke on Gateway Community Church -seurakunnan pastori. Hän asuu perheineen Austinissa, Teksasissa. Häneltä on aiemmin julkaistu suomeksi kirjat Täydelliset älkööt vaivautuko (Päivä 2009) ja Mielen muutos (Päivä 2012).

John Burke oli Turussa pidettyjen Helluntaiherätyksen syyspäivien 2017 pääpuhuja

Meet & greet

meetgreet

HYVIÄ UUTISIA! Hyvät naiset ja herrat, saanemme esitellä: RUKSA Meet & Greet!Nautitaan yhdessäolosta kansainvälisessä ilmapiirissä, tutustutaan toinen toisiimme ja jaetaan kertomuksia elämästä, sekä herkutellaan nyyttäripöydän antimilla. Voit tuoda pöytään jotakin suolaista tai makeaa. Aloitamme toimintamme 22.4 klo 15-17, RUKSALLA (Uudenkaupungin helluntaiseurakunta), Ylinenkatu 13. Kokoonnumme aluksi kerran kuukaudessa, mutta mikäli tarvis on, järjestämme tapaamisia useammin. Lämpimästi tervetuloa mukaan, sekä vanhat että uudet paikalliset, suomalaiset ja etenkin maahanmuuttajat. RUKSA Meet & Greet on loistava paikka tutustua moneen eri kulttuuriin saman katon alla. WELCOME!

Ladies and gentlemen, introducing RUKSA Meet & Greet!
It will be a time of international fellowship and getting to know one another, as well as enjoying some sweet and savory treats, potluck style! So please feel free to bring a dish, dessert or non-alcoholic beverage of your choice, if you can :-) 
We are starting April 22 at 3-5pm, at RUKSA (The Pentecostal Church), at Ylinenkatu 13. We will be gathering once a month for now, but if necessary, we can increase it to twice a month if the place is packed :-)
We welcome newcomers, locals, everyone, Finn or non-Finn! If you have come to Finland/Uusikaupunki from abroad or another city, this will be a great place to mix and mingle with the locals, and if you're a local, this will be a great place to meet some of the international or out-of-town folk.
For more info, text or What's App Virpi Vasama at 044 255 1127 or email her at Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., or Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
See y'all soon!

  

Luovan rukouksen ilta

luovaTässä rukousillassa otetaan avuksi paperi ja kynät, kenties myös siveltimet. Rukouksen yhteydessä saa ammentaa paperille suoraan sydämestä, joko omasta, Taivaan Isän, tai molemmista. Ei tarvitse olla mikään Picasso (tikku-ukotkin käy), eikä illassa tällä kertaa myöskään opeteta piirtämään tai maalaamaan. Ideana on kuvien tai tekstin kautta tuoda esiin ajatuksia, rukouspyyntöjä, -vastauksia, kiitosaiheita, ja myös esim. profetaalisia kuvia, mitä Herra mahdollisesti antaa ja näyttää. Tervetuloa mukaan luovan rukouksen iltaan, annetaan Taivaan puhua meille, ja Pyhälle Hengelle vapaat kädet!

Uudenkaupungin helluntaiseurakunta //
Pentecostal church of Uusikaupunki

Ylinenkatu 13 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


sivukartta // sitemap